DETAYLAR

Hastanemizde acil servis ve ambulans hizmeti de bulunmaktadır. Acil durumlarda aramanız veya hastanızı getirmeniz halinde anında acil servis doktoru tarafından müdahale edilerek gerekli tedaviler uygulanır. Acil serviste yapılacak olan müdahaleler hastanın yaşadığı soruna göre yapılır. Evde veya farklı bir alanda kişilerin rahatsızlık yaşaması durumunda ambulans hizmetimizden yararlanmak için bizlere ulaşabilir ve bu şekilde ambulansımızın size yönlendirilmesini sağlayarak anında müdahale yapılabilir. Acil durumlarda hastanemiz tarafından yönlendirilecek olan ambulans içinde yeterli donanım olması sayesinde gerekli olan en iyi şekilde doktor tarafından müdahaleler yapılır. Acil servis içinde yeterli ekipman ve ekip arkadaşımız ile sizlere her zaman en iyi şekilde hizmet verilir.

Hastanemize acil durumlarda ihtiyacınız olduğu her zaman saat kaç olursa olsun ulaşarak ambulans çağırabilir ve bu şekilde hastanıza müdahale edilmesini sağlayabilirsiniz. Her zaman acil servisimizde yeterli sayıda ekip arkadaşımız sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyor. Acil servisimizde uzman doktorlar da oluşan her türlü rahatsızlığa anında ve doğru şekilde müdahale ederek sizlere yardımcı olmaktadır. Hastanemizden isteyen herkes arayarak ambulans hizmeti alabilir. Aramanız halinde hastanızın durumu hakkında bilgiler vererek yapmanız gereken şeyler varsa doktorumuz tarafından telefonda sizleri yönlendirerek yardımcı olmanız sağlanır. Yapılacak hatalı davranışlardan kaçınmanız için sizlere hastaya nasıl davranmanız gerektiği konusunda bilgiler verilir.

Acil servise gelinmesi durumunda hastaların gerekli olan kontrolleri tam olarak yapılarak buna göre nasıl bir tedavi süreci izleneceğine karar verilir. Bu doğrultuda gerekli tedavi veya operasyonlar ile hastaların sağlık durumları normale getirilmek için önlemler alınır. Acil servis ünitesinde gerekli olan modern cihazlarımız ile tedaviler uygulanmaktadır. Hastanemizde yeterli sayıda acil servis müdahale alanı bulunur. Bu sayede gerekli olduğundan daha fazla kişiye aynı anda müdahaleler yapılarak hastaların yaşama şansları daha da arttırılır. Uzman doktor ve ekip tarafından gerekli olan her saat hastanemizde en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Acil serviste acil hastalara müdahaleler yapılmaktadır.

Ambulans ile gelen veya kendi çabaları ile hastaneye ulaşabilen hastaların durumlarının acil olması durumunda ilk müdahale acil servis bölümündeki doktorlar tarafından acil servis bölümünde yapılır. Ambulans içerisinde yeterli ekipman ile ilk müdahaleler doktorlar tarafından alındıkları anda ambulans içerisinde yapılır. Bu sayede daha yüksek bir oranda hayat kurtarma yapılır. Acil durumlarda ambulans ile hastanemize getirilen hastalarımıza ambulans içerisinde yapılan müdahalenin ardından acil servis bölümünde gerekli olan en iyi şekilde müdahaleler yapılır. Acil serviste yeterli ekipman ve malzeme ile her türlü müdahale yapıldıktan sonra hastalar durumlarına göre gerekli olan bölümlere nakil edilerek tedavilerine en iyi şekilde hastanemizde devam edilir. Günün her saati hastanemizde yeterli sayıda doktor tarafından hizmet verilir. Bu sayede geceleri de acil servisimizde her bölüme müdahale edebilecek doktorlarımız tarafından tedaviler uygulanır.

Farklı bölümlerde acil servis doktorları tarafından uygun müdahaleler yapılarak hastaların yaşadıkları sorunlara çözümler bulunur. Ambulans hizmetlerimizden yararlanmak için adres bilgisi vererek acil hastalarınızın kısa süre içinde alınmasını sağlayabilirsiniz. En yakın ambulans ile hastanemize hastanızın getirilmesi durumunda anında gerekli olan müdahaleler ile tedavi süreci uzman doktorlar tarafından yapılır. Devamlı olarak nöbetçi doktorlarımız geceleri de sizlere hizmet vermektedir. Bu sayede geceleri de ihtiyaç olması durumunda acil servisimizde bulunan doktorlar tarafından gereken tedaviler uygulanır. Farklı alanlarda uzman olan doktorlarımız ile her zaman doğru şekilde yapılacak müdahaleler ile yaşanan rahatsızlığa çözümler bulunur.

Doktorlar

Dr. Bülent GÖÇER