Plastik, Estetik ve Rekonstruktif Cerrahi

DETAYLAR

Estetik operasyonlar kişilerin yeniden yapılandırmak istedikleri bölgelerinde yapılacak olan uygulamaların bütünüdür. Estetik görünümünde değişiklik yaptırmak isteyenler bunun için plastik cerrahi ile istenilen konularda estetik görünümde değişiklikler yaptırabilir ve bu şekilde kendilerini daha iyi hissedebilirler.  Estetik görünüme önem verenler istedikleri zaman farklı ve hoş bir görünüm için ufak operasyonlar ile değişiklik yaptırılır. Vücudunuzda her bölgede istediğiniz durumda müdahaleler ile değişiklikler estetik cerrahi uzmanı tarafından yapılabilir. Estetik açıdan yapılan operasyonlar bayanların olduğu kadar erkeklerin de ilgisini çekiyor. Özellikle en dikkat çekici bölge olan burunda erkeklerde sıklıkla operasyon yaptırarak daha hoş bir burun yapısına sahip olmak için müdahale talep edebilirler.

Estetik cerrahi ameliyatları ile vücutta istenilen her bölgede operasyon yapılabilir. Operasyonların teknikleri konusunda uzman doktorumuza gönül rahatlığı ile güvenebilir ve bu teknikler sayesinde daha hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Estetik operasyonlar ile kısa sürede sosyal yaşantınızı etkileyen sorunlarınızdan kurtularak size güven veren bir görünüme sahip olarak özgüveninizi yeniden kazanabilirsiniz. Estetik görünümüne önem verenler operasyonlar sayesinde daha hoş ve istedikleri gibi bir vücuda sahip olabilirler. Bu gibi sağlık durumlarında yapılan operasyonlar ile hasta daha iyi şartlarda yaşamın devam edebilir. Estetik açıdan özellikle yüzde oluşan yapısal bozukluklar kişilerin sosyal yaşamlarını da etkileyeceği için bu konuda zaman kaybetmeden operasyon fikri düşünülerek daha rahat bir yaşam sürdürülebilir. Estetik ve plastik cerrahisi kişilerin isteklerine göre farklı bölgelerde yapılacak olan operasyonlar ile düzeltmeler yapılabilir.

Aynı zamanda sağlık açısından rahatsızlık veren durumlarda da estetik operasyonlar ile düzeltme yapılarak daha rahat nefes almak için uygulamalar yapılabilir. Hastanemizde bulunan estetik bölümü sayesinde isteyen hastalarımız istedikleri şekillerde bir yapıya sahip olmak için gerekli müdahaleler ile kısa süre içinde sonuçlar almaktadır. Kişiler bedenlerin oluşabilecek veya doğuştan var olan sorunlarda yapılacak olan müdahaleler ile düzeltme yaptırabilirler. Bunun için uzman cerrah tarafından gerekli kontroller yapılarak nasıl bir operasyon yapılacağına karar verilir. Bu şekilde doğru yöntemler ile daha iyi sonuçlar alınacak şekilde estetik operasyonlar yapılarak kişilerin sosyal hayatlarında da daha mutlu olmaları sağlanır. En son sistem cihazlar ile yapılacak olan operasyonlardan en verimli şekilde sonuçlar alınır. Bunun için gerekli olan şekillerde yapılacak olan operasyonlarda kullanılacak olan her türlü ekipman hastanemizde mevcuttur.

Estetik operasyonlar aynı zamanda sağlığı zorlayıcı nedenlerden dolayı da yapılabilir. Bunun için kişilerin rahatsızlık duydukları şeyleri en doğru ve net şekilde uzman doktora anlatması gerekir. Bu sayede doktor tarafından gerekli olan en doğru müdahale yapılabilir. Bu sayede kısa süren operasyonlar ile istenilen sonuçlara kolayca ulaşılır. Yapılan operasyonlar sonucunda istenilen sonucun alınması için bir süre beklenmesi gerekir. Bu sayede yapılan müdahale tam anlamı ile istenilen sonucu verir. Estetik operasyonlar uzman doktorumuz tarafından gerekli ekipmanlar ile hastanemizde yapılır. Hangi bölgeden şikayet ediliyor ise ona uygun şekillerde operasyonlar yapılarak kişilerin bu sorundan kurtulması sağlanır. Bu sayede istedikleri bir görünüme sahip olarak daha rahat bir şekilde yaşamlarına devam edebilirler.

Vücudun her bölgesine farklı şekillerde müdahaleler yapılar estetik açıdan daha hoş ve güzel görünmesi sağlanır. Yapılacak operasyonlar hangi şekillerde uygulanacak ise ona göre daha kısa veya uzun sürebilir. Hijyenik koşullarda yapılacak olan operasyonlar ile sosyal hayatında görüntüsü nedeni ile sorun yaşayan kişiler daha bir yaşam şekline kavuşmak için ihtiyaç duydukları şekilde bir görünüme sahip olarak yaşamlarına devam etmektedir.

Doktorlar

Doç. Dr. Dağhan IŞIK (Konsültan Hekim)

Plastik, Estetik ve Rekonstruktif Cerrahi